Traktamente Manila 2020

Om du ska på tjänsteresa till Manila kan det vara bra att ta reda på aktuellt traktamente för resor till Filippinerna. Skatteverket reglerar varje år gränsen för traktamente för alla länder i världen. De belopp som är satta för Filippinerna och övriga länder begränsar det maximala beloppet som en arbetsgivare kan betala ut till en anställd utan skatteplikt. Vid resa till exempelvis Manila är tanken att traktamentet ska täcka de ökade levnadskostnader som uppstår i och med resan, exempelvis för restaurangbesök och vardagliga småutgifter.

För 2020 har Skatteverket beslutat om ett maximalt traktamente på 441 svenska kronor per dag för resor till Manila då det är det maximala traktamentet för resor till Filippinerna. Om du under din resa till Manila även kommer att besöka andra städer i Filippinerna är traktamentet detsamma även för dessa städer. Däremot om du kommer att besöka närliggande länder i Asien eller andra delar av världen så behöver du även ta reda på aktuellt traktamente för dessa länder.

I Manila, och hela Filippinerna för den delen, används valutan Filippinsk peso som betalningsmedel. Innan en resa till Manila kan det vara bra att ta reda på aktuell valutakurs (växlingskurs) för Filippinsk peso. Valutakoden för Filippinsk peso är PHP, vilket är bra att veta när du söker aktuell valutakurs för Filippinsk peso.

Ett tips är att en sökning på Google enligt nedan ger aktuellt värde på 1 PHP inför din resa till Manila.

1 PHP to SEK

Du kan självklart även omvandla andra belopp i Filippinsk peso till svenska kronor på samma sätt.

10 PHP to SEK

100 PHP to SEK

100 PHP to SEK